Az általam forgalmazott nyílászárók -ajtók, ablakok, tolóajtók, harmonika ajtók- készülhetnek: műanyag, fa, vagy alumínium alapanyagból.

Műanyag

A műanyag nyílászárók alap esetben Ral 9016 fehér színben készülnek 70mm-es beépítési mélységgel, 5 kamrás CT70 SCHÜCO profilból normál 2, vagy 3 rétegű üvegezéssel. A 82 mm-es LIVING AS vagy LIVING MD profilból is gyártható a nyílászáró.
A LIVING MD profil már a 3 szoros EPDM tömítést biztosítja, melynek az 1200×1500 méretű Bukó nyíló ablaknál a teljes hőszigetelési értéke: 0,76W/m2K, mely a passzívház technológiához is megfelelő.
A színes fóliázással úgy nézhet ki a műanyag nyílászáró, mintha fából lenne. A fóliázást csak kívül, csak belül, vagy mindkét oldalon lehet kérni. A klasszikus famintás fóliázáson kívül különböző színekkel lehet játszani, akár kék-zöld-bordó színben.
Az új eljárással az egyedi Schüco Automotive Finish felületkezelési technológia ragyogó és egyedi fémes megjelenést tesz lehetővé.
Az alumínium külső borítást minden szerkezetre lehet kérni, így a Ral színskála bármely színe elérhető a nyílászáró külső oldalán.

A nyílászárók biztonságossága nagyon lényeges szempont a mai világban, erre is többféle megoldás van, hiszen a bejárati ajtókat 2 zárral, fúrás biztos zárbetéttel is lehet kérni. Az ajtó biztonságát a díszpanelba helyezett acél merevítéssel is lehet fokozni.

Az ablakokat, erkélyajtókat biztonsági betörésgátló, de akár hangszigetelt üveggel is lehet gyártani, de a kilincs zárhatósága is megoldott.

A lakások párásodásának kiküszöbölésére a nyílászáróban gyárilag van beépített résszellőző, de külön légbevezetők szolgálhatják a komfortosabb otthont.

Nagy felületek diletációs sorolóval, az egyedi szögben csatlakozó nyílászárók speciális sorolókkal kerülnek összeépítésre.

A redőnyök esztétikus elhelyezése kapcsán a nyílászárókat különböző tokszélessel látjuk el.

Fa

A fa nyílászárók 68 vagy 88mm-es hossz toldott Borovi fenyőből készülnek. Az üveg vastagsága
és hőszigetelő képessége itt is növelhető, és a biztonsági kritériumoknak is eleget tud tenni. A festése Milesi színskála szerint történhet, vagy natúr kivitelben is rendelhető.

Beltéri ajtó

A beltéri ajtók széles skálája megtalálható nálunk.
A divatos CPL, Dekor, vagy MDF festett ajtóktól egészen az egyedi fából készült festett ajtókig. Tömör, alumínium díszcsíkos, vagy különböző üvegezéssel. A legújabb 3D mintával, akár a most divatos szürke színben is rendelhetők. Az ajtók automata küszöbbel, szellőzőráccsal Geréb, vagy átfogó UTH tokkal készülnek.
Toló és harmonika ajtó is rendelhető ahol a hely szűke miatt erre van szükség.

Alumínium

Az alumínium nyílászárók főleg közintézményekbe, ipari létesítményekbe, szalonokba készülnek, de az új építészeti megoldások miatt, nagy üvegfelületek kialakításával már a családi házaknál is megjelennek.

Nagy előnye a Ral színskála szerinti festési lehetőség, tehát szinte bármilyen szín megvalósítható.

Amennyiben nyílászáró cserében, vagy új épület kivitelezésében gondolkozik, keressen bátran, biztosan megtaláljuk a legjobb megoldást Önnek!